12 zboruri de drone la Paris, în cursul nopţii

Douăsprezece zboruri de drone au fost înregistrate la Paris, în cursul nopţii. Poliţia franceză nu a identificat posesorii aparatelor de zbor, nimeni nu a fost reţinut sau interogat.

Mai multe dispozitive pilotate de la distanță au fost reperate în mai multe rânduri în diverse locuri din capitala pariziană săptămâna trecută, în pofida interdicției de a survola Parisul.

Ele au fost reperate în special de-a lungul Senei, deasupra Place de la Concorde, în zona complexului de clădiri Hotel des Invalides — unde se află mormântul lui Napoleon — și în apropierea șoselei de centură. Primele semnalări au început în jurul orei 22.00 (21.00 GMT).

Parchetul din Paris a deschis o anchetă, care este încredințată secției de cercetări a jandarmeriei transporturilor aeriene.

Din 5 octombrie, ’60 de survoluri de drone’ au fost semnalate deasupra unor centrale nucleare de pe teritoriul Franței sau a capitalei Paris, a declarat marți ministrul de interne, Bernard Cazeneuve, dând asigurări că guvernul a luat măsuri în fața acestei amenințări.

Sursa: Agerpres

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.