A fost descoperit misterul tunelului din Canada

A fost descoperit misterul tunelului din Canada. Nu este vorba nici despre un adăpost pentru terorişti, nici de unul construit pentru a supravieţui sfârşitului lumii. E pur şi simplu un vis personal al unui tânăr de 22 de ani, care voia să aibă un loc în care să se destindă şi căre plănuia chiar să îşi ducă un televizor în grotă.

Săpat în apropierea stadionului Universităţii York, în Toronto, tunelul de 7 metri lungime şi 2,5 metri înălţime tunelul a stârnit îngrijorări, în contextul ameninţării teroriste

„Nu era chiar un tunel”, a explicat Elton McDonald. „Voiam să îl măresc şi să fac câteva camere. Voiam să duc şi un televizor. Am făcut grătar acolo”, a explicat tânărul. El a mai spus că a început să sape de acum doi ani, dar lucrările au avansat în ultimele cinci luni şi a fost ajutat de câţiva prieteni.

Poliţia a dat de urmele lui Elton McDonald graţie generatorului pe care tânărul l-a folosit. A ajuns la patronul societîţii de construcţii la care este angajat McDonald, care a spus cui a împrumutat generatorul. Elton a spus că şeful lui nu s-a supărat şi că l-a ajutat foarte mult şi faptul că a acumulat cunoştinţe despre construcţii şi ştie multe lucruri despre cum trebuie drenată apa din subsoluri.

Anchetatorii au transmis că investigaţia s-a încheiat şi au dat asigurări că „tunelul a fost săpat din motive personale, fără intenţii criminale”. Autorităţile canadiene au astupat tunelul, fără a oferi detalii suplimentare.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.