Akua Naru în concert la Bucureşti

Artista neo-soul Akua Naru revine la Bucureşti şi va susţine un concert, alături de trupa Digflo, ca parte a turneului de promovare a noului album „The Miner’s Canary”. Spectacolul va avea loc pe 29 martie, în clubul Silver Church.

Artista neo-soul originară din Statele Unite ale Americii aduce pe scena clubului Silver Church energia sa muzicală captivantă, care prinde de această dată o nouă formă, graţie celui mai recent album, „The Miner’s Canary”, se arată pe site-ul wisetrumpets.ro.

Acest material discografic este inspirat de experienţa culturii de culoare, explorată în profunzime de Akua Naru în timpul călătoriilor sale. Considerată un geniu al hip-hop-ului feminin, Akua Naru a fermecat spectatori din întreaga lume cu poezia sa puternic îmbibată în manifesturi sociale, purtată pe aripile celor mai melodioase ritmuri de jazz, gospel, soul, blues şi R&B.

Pe 29 martie, Akua Naru „îşi dezlănţuie în mod natural superputerile muzicale”, potrivit organizatorilor evenimentului, intensificate pe scenă de instrumente ca tobe, clape, saxofon, flaut, bass, chitară şi turntable, mânuite de membrii trupei Digflo.

Spectacolul liric va fi completat de Cristi Gherghely.

Accesul publicului la concert va fi permis de la ora 19.00, iar biletele pot fi achiziţionate din reţelele Myticket.ro, Eventim.ro, Iabilet.ro şi Tomtix.ro, la preţul de 45 de lei.

Akua Naru a mai concertat la Bucureşti în 2014.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.