Al Pacino: Nu am dus niciodată o viaţă normală

Al PacinoAl Pacino nu a mai dus o viaţă normală de când a devenit vedetă. Actorul american de 74 de ani a mărturirsit că nu a mai fost într-un magazin alimentar şi nu a mai mers cu metroul de 50 de ani. Al Pacino spune că nu îl deranjează să fie recunoscut în public, deşi copiilor săi le este greu să se obişnuiască cu acest lucru. El are o fiică în vârstă de 25 de ani, Julie Marie, şi gemeni în vârstă de 14 ani, Anton şi Olivia.

„Nu mă deranjează (faima, n.r.), dar copiilor mei le este dificil să iasă cu mine în public”, a spus actorul.

„Sunt bine fără să fiu anonim. Am învăţat, într-un fel, să mă descurc cu acest lucru”, a mai spus Al Pacino.

De asemenea, actorul a declarat că îi va susţine pe copiii săi dacă aceştia se vor decide să urmeze aceeaşi carieră ca a lui, mai ales că, se pare, au talent.

Întrebat dacă îi va încuraja pe copiii săi să intre în lumea showbiz-ului, Al Pacino a declarat pentru revista britanică Hello!: „Dacă este talent – şi este -, da. Cine altcineva o să mă mai angajeze când o să fiu bătrân?”.

Starul american a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în 1993, pentru rolul din filmul „Parfum de femeie”, de Martin Brest.

Al Pacino a apărut în ultimii ani în filme precum „Crime justificate” (2008), alături de Robert de Niro, în „Ocean’s Thirteen – Acum sunt 13” (2007), „Doctorul «Moarte»/ You Don’t Know Jack” (2010) şi „Phil Spector” (2013).
Sursa: Mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.