Alertă cu bombă la bordul unui avion Germanwings

Alerta cu bomba la bordul unui avion GermanwingsAlertă cu bombă la bordul unui avion Germanwings. O cursă între Koln şi Milano a fost perturbată de o alertă cu bombă, la trei săptămâni după ce un avion al aceleiaşi companii s-a prăbuşit în Alpii francezi.

Alerta cu bombă „a venit de la poliția” germană, a explicat Germanwings, filiala low-cost a gigantului Lufthansa, într-un comunicat.

Cei 126 de pasageri și membri ai echipajului fuseseră deja îmbarcați pe aeroportul Köln/Bonn (vestul Germaniei), când s-a ordonat evacuarea avionului, un Airbus A320 care se pregătea pentru decolare.

Aparatul a fost apoi cercetat de echipe anti-exploziv și câinii lor, a declarat Germanwings. La 19.09 GMT, încă nu se știa dacă a fost sau nu găsită o bombă.

Pasagerii au fost transferați într-un alt aparat. Zborul, care urma să decoleze spre Milano (nordul Italiei) la 18.20 ora locală (16.20 GMT), a fost amânat până la 20.30 (18.30 GMT), potrivit agenției de presă germane DPA.

Incidentul intervine în timp ce Germanwings trebuie să gestioneze urmările prăbușirii unuia dintre aparatele sale A320 în Alpii francezi, care a costat viața a 150 de persoane. Copilotul avionului este suspectat că a provocat voluntar catastrofa.

Sursa: Agerpres

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.