Beth Hart în concert la Sala Palatului

Cântăreaţa Beth Hart va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din Bucureşti, pe 21 iulie, de la ora 19.00. Beth Hart a fost comparată cu Amy Winehouse şi Janis Joplin, pe care a şi întruchipat-o în musicalul „Love, Janis”.

Pe lângă albumele solo compuse în mare parte de ea ca răbufnire a unui trecut tumultuos şi plin de drame, Beth Hart a fost invitată să cânte alături de legende mondiale ale muzicii blues şi rock, precum Joe Bonamassa, Jeff Beck şi Slash, alături de care a concertat în întreaga lume şi a lansat albume vândute în număr record.

Beth Hart a început să consume alcool de tânără, la 13 ani făcea deja cure de dezalcoolizare, la 20 de ani, când sora sa a decedat din cauza unei complicaţii provocate de virusul HIV, a început să lupte cu efectele drogurilor, ale alcoolului, depresiilor, deciziilor extreme, relaţiilor nocive şi a primit şi diagnosticul de tulburare bipolară. Beth Hart îşi „strigă” eliberarea de droguri în fiecare concert, de curând anunţându-şi publicul de la Royal Albert Hall din Londra că a împlinit 13 ani de „libertate” şi viaţă fără droguri.

Artista, în vârstă de 43 de ani, a fost decoperită de managerul şi viitorul ei prieten David Wolff, în timp ce cânta pe străzile din Los Angeles şi au trecut doar câteva săptămâni până la primul său album lansat şi situat pe primele locuri în lume în topurile de blues.

Organizatorii evenimentului, VreauBilet, vor pune în vânzare tichetele pentru concertul pe care Beth Hart îl va susţine la Bucureşti pe 13 martie, iar, până pe 26 martie, se va aplica o reducere de 15%.

Tichetele pot fi achiziţionate de pe www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Sălii Palatului şi de la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center. După perioada de reducere, preţurile biletelor vor varia de la 120 de lei la 270 de lei (VIP).

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.