Cât costă canalele plătite ale Youtube

YOUTUBE a lansat proiectul canalelor plătite, pe bază de abonament, care oferă clienţilor, contra cost, conţinut de film şi televiziune în regim profesionist.

În faza iniţială, serviciile plătite vor fi disponibile în regim limitat, cu 30 de canale partenere, variind de la „Sesame Street” la „Ultimate Fighting Championship”, la un preţ de aproximativ 2,99 dolari pe lună pentru un canal.

Toate cele 30 de canale vor oferi clienţilor o perioadă de probă de 14 zile, iar în unele cazuri abonamentul anual va presupune un discount.

Vânzările generate din abonamente vor fi împărţite între YouTube şi titularii canalelor, cărora le va reveni cea mai mare parte din venituri.

Google încearcă să extindă sursele de venituri ale YouTube dincolo de publicitate. Compania oferă deja spre închiriere filme de la Paramount Pictures şi Walt Disney, la un preţ de 3,99 dolari.

Creatorii de conţinut care vor opta pentru canale cu abonament pe YouTube vor putea vinde şi spaţiu publicitar, a adăugat Malik Ducard, care a comparat modelul cu cel al canalelor de televiziune prin cablu.

Printre partenerii iniţiali se mai numără National Geographic Kids, Jim Henson Family TV şi Laugh Factory.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.