Cea mai scumpă vacanţă din lume include România în itinerar

Un site britanic care promovează produse de lux, VeryFirstTo, a creat un pachet turistic despre care se spune că este cel mai scump din lume, mai exact, un circuit de doi ani pentru a vizita cele 962 de monumente patrimoniu UNESCO din toată lumea (distribuite în 157 de ţări), al cărui preţ este de 990.000 de lire sterline.

Itinerariul complet include opriri la faimoase atracţii turistice precum Taj Mahal sau Machu Picchu, precum şi situri mai puţin cunoscute, dar extraordinar de frumoase, precum ferma pictată din Halsingland (Suedia). Şi pentru că tariful sejurului este destul de piperat, turiştii vor putea călători la business class atunci când există locuri disponibile. Nici la capitolul cazare, oferta britanicilor nu este mai prejos. Printre unităţile de cinci stele la care vor înopta turiştii se număra George V (Paris), The Plaza (New York), Ritz-Carlton (Moscova), Cipriani Hotel (Venetia) şi Taj Palace (Mumbai).

Pentru că şi ţara noastră are locuri care ţin de patrimoniul UNESCO, turiştii vor face o vizită şi prin România. Circuitul include câteva zile în Delta Dunării, la mănăstirile din Moldova, Horezu, la bisericile fortificate din Transilvania, la fortareaţa dacică de la Orăştie, respectiv vizitarea centrului istoric al Sighişoarei şi a bisericiilor din lemn din Maramureş.

La finalul călătoriei, suma de 5.000 de lire sterline (din fiecare vacanţă achiziţionată) va fi donată UNESCO pentru intreţinerea patrimoniului.

Sursa: Marcadelux.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.