Ducesa de Cambridge a născut o fetiţă

Ducesa de Cambridge a nascutDucesa de Cambridge a născut o fetiţă. Prinţesa este a patra în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul său, prinţul Charles, tatăl, prinţul William şi fratele său, prinţul George.

Micuţa a cântărit 3,7 kilograme şi s-a născut la ora 08.34 GMT. Este al doilea copil al cuplului princiar. Atât prinţesa Kate, cât şi fetiţa sa sunt sănătoase, a transmis Palatul Kensington.

Naşterea a avut loc la Spitalul Saint Mary din Londra, unde s-a născut şi George, în iulie 2013. Prinţul William şi-a însoţit soţia la spital în această dimineaţă, când a fost internată. Deocamdată nu se ştie dacă prinţul George îşi va vizita sora la spital.

La casele de pariuri, numele preferat al noului membru al Coroanei Britanice este Alice, urmat de Charlotte, Elisabeth şi Victoria. Este posbil să dureze mai multe zile până când va fi anunţat oficial numele. Coroana va celebra naşterea prin mai mult de 100 de salve de tun: 62 din Turnul Londrei şi 41 din Green Park. În lunile următoare, fetiţa va fi botezată în sânul Bisericii Anglicane şi va fi îmbrăcată într-o replică a rochiţei purtată de fiica cea mare a Reginei Victoria la botez, în 1841.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.