E-Boda lansează o nouă tabletă

E-Boda a lansat pe piața locală prima tabletă românească cu ecran IPS de 10.1 inci care integrează un procesor Quad Core şi poate rula Android 4.1.1.

E-Boda Supreme XL400QC este echipată cu sistemul de operare Android 4.1.1 și oferă performanță maximă atât datorită procesorului ATM7029 cu patru nuclee de 1,2GHz, cât și procesorului grafic MultiCore sau ecranului IPS.

Tableta este dotată cu un procesor ATM7029 Quad Core de 1,2GHz, unul dintre cele mai puternice modele întâlnite pe tablete, ce livrează performanță maximă la degetele utilizatorilor. În plus, procesorul grafic MultiCore și memoria RAM DDR3 de 1GB fac față cu brio celor mai avansate jocuri și aplicațiilor complexe, stocate în memoria internă de dimensiuni generoase, de 16 GB.

Ușoară și portabilă, E-Boda Supreme XL400QC are un design slim și elegant, realizat din aluminiu și plastic, pentru o rezistență sporită la șocuri și zgârieturile care intervin în urma utilizării cotidiene. Tableta este foarte subțire, având o grosime de numai 13mm. În ciuda dimensiunilor reduse, carcasa îmbracă un ecran IPS de 10.1 inci cu o rezoluție de 1280 x 800, capabil să redea în maximă claritate conținut multimedia Full HD, de la fotografii, la filme sau jocuri. Tehnologia IPS, întâlnită pe monitoare destinate profesioniștilor din domeniul design-ului grafic sau fotografiei, oferă culori mai vii, o rată de contrast superioară și unghiuri de vizualizare mai ample. Pentru o experiență de mobile gaming cu adevărat spectaculoasă, ecranul capacitiv tabletei este sensibil la atingere în 5 puncte simultan, permițând astfel gesturi complexe.

Ecranul de 10.1 inci oferă și avantajul unor apeluri video mult mai clare; E-Boda Supreme XL400QC este echipată cu două camere video – situate pe partea din față (0,3 MP) și pe cea din spate a carcasei (2 MP) – cu ajutorul cărora utilizatorii pot iniția apeluri Skype, sau pot realiza fotografii și video clipuri pe care să le împărtășească celor dragi, indiferent unde s-ar afla. Tableta este dotată cu Wi-Fi, oferind în același timp posibilitatea de conectare la un stick 3G USB prin intermediul portului integrat, pentru acces instantaneu la Internet. În plus, modelul include o baterie puternică, de 6.600 mA, pentru a menține utilizatorii mereu conectați la ceea ce contează pentru ei.

E-Boda Supreme XL400QC rulează sistemul de operare Android 4.1.1, fiind compatibil cu Flash Player, și include o serie de aplicații preinstalate, printre care se numără Adobe Reader, Documents to Go, ES File Explorer.

Noua tabletă este disponibilă în magazinele specializate la un preț recomandat de 1000 lei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.