Electric Castle: Fatboy Slim, Netsky Live, Guts şi Subfocus, confirmaţi la festival

Fatboy Slim, Netsky Live, Guts şi Subfocus, alături de mai mulţi artişti români, vor concerta în perioada 25-28 iunie, la cea de-a treia ediţie a Festivalului Electric Castle de la Bonţida, judeţul Cluj.

DJ-ul britanic Fatboy Slim este unul dintre headliner-ii ediţiei a treia a festivalului. Este singurul DJ care a reuşit să adune peste 20.000 de mii de oameni la un show din ţară, însă, cu siguranţă, Electric Castle 2015 îl va ajuta să îşi depăşească acest record, transmit organizatorii.

O altă premieră a Festivalului Electric Castle 2015 este Netsky, care va veni pentru prima oară în România în formulă live, însoţit de un band.

Alţi artişti care au confirmat că vor concerta la Bonţida sunt Nick Douwma (Subfocus), care a participat pe scenele celor mai importante festivaluri de muzică dance din Europa, şi Guts, a cărui muzică „ar putea fi descrisă ca un pic de soare de Ibiza, combinat cu ritmuri hip hop sparte, din când în când, de sunete din filme cu gansters din anii ‘70”.

Alte trupe şi artişti care au confirmat participarea la Electric Castle 2015 sunt Parov Stellar Band, Nouvelle Vague, Cat Empire, Roni Size Reprazent, The Subways, Siriusmodeselektor, Dub Pistols, High Contrast, Pop Killers, Benny Page, Jan Blomqvist, Vadim, Vakula, Eliphino, DJ Shiver, Synkro, Bambounou, French Fries, Pixelord, The Mad Proffesor & Brother Culture.

De asemenea, pe scenele festivalului de la Bonţida vor urca şi artişti români, printre care Şuie Paparude, IV IN, Dudawles, Missile & Goranga (T-Boys), Alex Chronic, DJ Sauce, Newgotti, Detour, Cans, Syl, NDJ, Blanilla, The Roots, iar scena de reggae a fost completată cu Zekarjah, Lazy Face, Irie Warriors, Kaya Foundation, Kaze Soundsytem, Injektah, Dubase, Selecta Droo, Serious Dub, Sista Rasta, Lazio, General Escu, UFE, Raps, ZO, Digital Selekta.

Potrivit organizatorilor, lista finală a artiştilor care vor concerta la Electric Castle 2015 va fi anunţată în luna martie. Ei au precizat că, până în 4 februarie, preţul unui abonament la Electric Castle, valabil pe toată durata evenimentului, este de 229 lei, iar după acea dată preţul va fi de 319 lei.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.