FOTO Tripadvisor – Top 10 hoteluri în 2015

Vă pregătiţi deja vacanţa de vară? Vă puteţi inspira din Top 10 hoteluri în 2015, realizat de Tripadvisor. În competiţie au intrat 8151 de hoteluri. Clasamentul final a fost stabilit de în funcţie de milioanele de recenzii lăsate de către cei care au vizitat hotelurile. Pe podium se află hoteluri din Maldive, Costa rica şi Cambogia.

1. Gili Lankanfushi, Maldvie

Pe primul loc în preferinţele clienţilor Tripadvisor s-a clasat hotelul Gili Lankanfushi din Maldive. Complexul eco este situat între nispul alb şi lagună, la doar 20 de minute de aeroport. Din 898 de recenzii, 841 au clasificat hotelul drept excelent şi 37 foarte bun. Hotelul este căutat în special de către cuplurile în luna de miere. Cele 50 de vile extrem de spaţioase din complex sunt legate între ele de un ponton pe care se circulă doar pe jos sau cu bicileta. Fiecare vilă este construită pe piloni şi are un pat aşezat deasupra Oceanului Indian.

Coplexul are 29 de bungalouri şi mai multe vile. Rezidenţa are 8 apartamente, Vila Crusoe are 250 de metri pătraţi, iar Private Reserve are 1.400 de metri pătraţi şi două apartamente, dar şi o cameră de oaspeţi. Complexul Gili Lankanfushi are trei restaurante, o sală de cinema şi o grădină cu vedere panoramică asupra insulei Lankanfushi.

Perfecţiunea are însă un preţ. Luaţi în calcul între 1000 şi 2000 de euro în bungalow, apartament sau într-una dintre rezidenţe.

2. Pe locul al doilea în topul celor mai bune hoteluri din 2015 se regăseşte Nayara Hotel spa & gardens de la Fortuna de San Carlos din Costa Rica. Aici, preţurile sunt mai rezonabile, pleacă de 250 de euro pe noapte. Complexul de 5 stele este situat în apropiere de vulcanul Arenal şi parcul său natural. La Nayara Hotel vă puteţi caza într-un dintre cele 50 de căsuţe împrăştiate în pădurea tropicală. Unul dintre cele mai romantice hoteluri din lume, Nayara are oferte speciale pentru luna de miere.

Iar dacă nu aveţi în vedere o vacanţă romantică, un ghid al hotelului să poate însoţi în expediţii în junglă.

3. Shinta Mani Club, de la Siem Reap, în Cambogia, se află pe locul trei în clasamentul Tripadvisor. Hotelul de patru stele are 39 de camere spaţioase şi elegante. O noapte de cazare costă în jur de 200 de euro, iar principalul punct de actracţie sunt templele mitice de la Angkor, situate la 15 minute.

4. Four Seasons Hotel Gresham Palace, Budapesta, Ungaria

5. Belmond Palacio Nazarenas, Cusco, Peru

6. Cocoa Island by COMO, Maldive

7. Hotel Alpin Spa Tuxerhof, Tux, Austria

8. Al Maha, Dubai, EAU

9. St. Hubertus Hotel, Gramado, Brazilia

10. Tambo del Inka, Urubamba, Peru

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.