ISIS ameninţă Roma

ISIS ameninţă Roma. Jihadiştii au publicat mai multe fotografii din capitala italiană, precizând că aştepată doar momentul potrivit unui atac.

Susţinătorii grupării Stat Islamic au publicat pe Twitter fotografii ameninţătoare realizate la Colosseum şi în alte zone din Roma, a precizat luni Site Intelligence Group.

Una dintre fotografiile postate pe Twitter, publicată de directoarea Site, Rita Katz, pare să prezinte o gară din Roma, în timp ce altele arată o staţie de metrou şi autovehicule ale poliţiei.

Rita Katz a precizat pe Twitter că utilizatori care sprijină gruparea Stat Islamic au publicat fotografii realizate aparent în Roma, susţinând că „aşteaptă ora zero”.

Site Intelligence Group monitorizează activităţile online ale grupării Stat Islamic şi ale susţinătorilor săi, care au ameninţat în ultimele luni că vor ataca Roma, determinând Guvernul italian să sporească măsurile de securitate.

Luna trecută, poliţia a arestat două persoane suspectate că recrutau luptători pentru gruparea Stat Islamic. O a treia persoană a fost arestată pentru că ar fi scris un document de propagandă în limba italiană pentru gruparea teroristă.

Sursa: Mediafax

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.