Kim Jong-un, arhitectul suprem

Kim Jong-un este şi arhitectul suprem din Coreea de Nord. Agenţia de presă oficială de la Pheninan a publicat fotografii ale liderului nord-coreean, la bordul avionul prezidenţial, în timp ce survola un complex rezidenţial din capitală. Kim Jong-un are planurile în faţă şi discută la telefon, în timp ce priveşte pe geam.

Agenţia oficială KCNA a anunţat că liderul suprem a oferit ”ghidare la faţa locului” pentru construirea unui complex de locuinţe pentru oameni de ştiinţă. Acesta va avea facilităţi medicale, un salon de frumuseţe, frizerie, baie publică, farmacie, restaurant, magazine şi bibliotecă. Kim Jong-un a dat indicaţii despre producerea mobilei şi dotărilor pentru apartamentele ”de cel mai înalt nivel”.

Kim Jong-un a declarat că proiectul „magnific şi spectaculos arată nivelul civilizaţiei poporului nord-coreean şi puterea mentală a armatei şi a poporului”. Liderul de la Phenian şi-a exprimat speranţa că acest complex va ridica Phenianul la rangul unui oraş de clasă înaltă care va fi invidiat de întreaga lume.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.