Partea sensibilă a Angelei Merkel

Doamna de oţel a Europei, Angela Merkel, este cunoscută drept o femeie dură, care taie în carne vie când este nevoie. Asta atunci când vorbim despre politică externă şi finanţe europene. Pe plan personal însă, cancelarul german demonstrează că este o femeie sensibilă şi sentimentală.

Aflată în vacanţă în Italia, Angela Merkel şi-a dat seama că unul dintre angajaţii hotelului lipseşte. Asta pentru că Merkel şi-a petrecut ani la rând vacanţele la hotelul Miramare, de pe insula Ischia. Atunci când a aflat că omul şi-a pierdut slujba, cancelarul german a vrut neapărat să meargă la el acasă să îl vadă, potrivit Daily Mail.

Fiica lui Cristofor Iacono a povestit că tatăl ei şi cancelarul german se cunosc de foarte mulţi ani, înainte ca Angela Merkel să preia frâiele Germaniei, ale Europei chiar. În ciuda faptului că este cea mai puternică femeie din lume, Merkel nu şi-a uitat vechiul prieten, a fost să-l vadă şi a luat masa în familia italianului.

Angela Merkel a primit, încă de la sosirea în Italia, un mesaj video de la preşedintele regiunii Campania. Acesta i-a mulţumit cancelarului german pentru că a ales, încă o dată, să îşi petreacă vacanţa în insula Ischia şi a profitat de ocazie pentru a-i atrage atenţia asupra crizei din Uniunea Europeană. „Criza afectează afacerile, care se închid, cu repercursiuni pe termen lung. Suntem în pragul unei prăbuşiri. Nu putem permite o Europă pe mai multe niveluri, aşa cum nu putem permite nici un sentiment anti-german”, i-a transmis Stefano Caldoro Angelei Merkel. El a ţinut să precizeze că, raportul dintre şomajul din regiunea sa şi cel din Germania este de 10 la 1.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.