Prison Break: Evadare spectaculoasă în SUA

Evadati in SUADoi deţinuţi în cea mai mai bine păzită închisoare din statul New York au reuşit o evadare spectaculoasă, desprinsă parcă din serialul Prison Break. Cei doi, unul condamnat la închisoare pe viaţă, iar celălalt condamnat la 25 de ani de închisoare pentru crimă au făcut găuri în pereţii celulelor.

Cei doi deţinuţi au trecut apoi prin sistemele de aerisire şi canalizare şi au ieşit pe o stradă din apropierea închisorii. Gardienii au crezut deţinuţii dorm în paturile lor, pentru că făcuseră forme asemănătoare corpurilor, din haine. Abia în zorii zilei a fost decoperită fuga celor doi. Au găsit şi un bilet lăsat de evadaţi „Vă dorim o zi frumoasă!”.

Evadare ca in Prison Break

Richard Matt, 48 de ani, era încarcerat pentru uciderea unui ajutor de şerif, iar David Seat, 49 de ani, pentru răpirea unui bărbat, pe care apoi l-a bătut pănă a murit. Peste 200 de poliţişti, susţinuţi de unităţi speciale şi elicoptere, îi caută pe cei doi evadaţi, consideraţi periculoşi.

Potrivit guvernatorului Statului New York, nimeni nu a reuşit să evadeze din închisoarea care a fost pusă în funcţiune în 1845. Deocamdată nu s-a stabilit dacă cei doi au avut sau nu complici.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.