Smartwatch de lux de la Gucci

Toate brandurile, chiar şi cele de lux, se lansează în producţia de ceasuri inteligente, un gadget pe cale de a deveni must have. Gucci urmează valul şi lansează un smartwatch de lux, în colaboare cu rapper-ul will.i.am. Gucci speră că această parteneriatul cu o celebritate va ajuta produsul să iasă în evidenţă şi va atrage o gamă largă de cumpărători.

Noul parteneriat a fost anunţat în cadrul Baselword, ce a avut loc recent în Elveţia. Gucci va colabora cu i.am+, marca de produse de consum a rapper-ului, specializată în tehnologia la modă, sau, aşa cum o numeşte will.i.am, “fashionology”.

Ceasul inteligent de lux Gucci va fi atât un accesoriu la modă, precum şi o piesă de tehnologie avansată. Dispozitivul va avea mai multe funcţionalităţi, inclusiv cea de a efectua şi primi apeluri telefonice, mesaje text şi e-mail-uri, dar va reda şi muzică, hărţi, calendare şi informaţii de fitness. De asemenea, samartwatch-ul Guci va include un asistent personal activat prin voce, care va răspunde la întrebări, la fel ca Siri de la Apple.

Citeşte mai mult pe marcadelux.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.