Sonata Arctica în concert la Bucureşti

Sonata ArcticaTrupa finlandeză Sonata Arctica va susţine un concert la Bucureşti pe 15 iulie, la Arenele Romane. Concertul va fi susţinut în cadrul petrecerii oficiale de după încheierea festivalului Metalhead Meeting, care se va desfăşura în perioada 11 – 14 iunie, la Cotroceni Open Air.

Cu nouă albume în discografie şi turnee alături de Nightwish, Dio, Stratovarius, Iron Maiden, Rhapsody şi Alice Cooper, finlandezii de la Sonata Arctica concertează în premieră la Arenele Romane, alături de alte două trupe pe care organizatorii le vor anunţa în perioada următoare.

Combinând power metalul cu symphonic şi progressive, Sonata Arctica promite un show de neuitat, în care vor fi prezentate unele dintre cele mai bune melodii din cariera de 20 de ani a formaţiei.

Biletele cu preţuri promoţionale, 200 la fiecare categorie, au preţuri speciale de 50 de lei – acces general şi 70 de lei – golden circle şi pot fi găsite pe www.iabilet.ro şi în reţeaua www.iabilet.ro/retea (magazinele Muzica, Uman, Perfect Tour, IQ BOX şi pe cele 1.500 de terminale self-service ZebraPay din toată ţara).

După epuizarea acestora, biletele vor costa 60 de lei – acces general şi 80 de lei – golden circle, până pe 1 iulie, 65 de lei – acces general şi 85 de lei – golden circle, până pe 15 iulie, şi 70 de lei – acces general şi 90 de lei – golden circle, în ziua concertului şi la intrare. Numărul de bilete golden circle este limitat la 500 de persoane.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *