Soţia lui Kim Jong-un a reapărut în public

  • Kim Jong-un si sotia, Ri Sol-ju
  • Ri Sol-ju a fost la meci cu Kim Jong-un
  • Ri Sol-ju alaturi de Kim Jong-un
  • Ri Sol-ju si Kim Jong-un

Ri Sol-ju alaturi de Kim Jong-unSoţia lui Kim Jong-un a reapărut în public. Ri Sol-ju fusese văzută ultima oară alături de liderul de la Phenian în 2014. Prima doamnă a Coreei de Nord a apărut alături de soţul ei la un meci de fotbal, unde se pare că s-a amuzat copios.

Ri Sol-ju, fostă cântăreaţă, oferă o imagine de modernitate dictaturii din Coreea de Nord. Născută între 1987 şi 1989, tânăra se afişează întotdeauna în ţinute occidentale, în timp ce fostele soţii ale liderilor nord-coreeni apăreau fie în costum tradiţional, fie în uniformă comunistă.

Femeia a apărut pentru prima oară în public în 2011 şi formează un cuplu oficial cu Kim Jong-un din 2012. Este însă foarte posibil să fie împreună de mai mult timp şi să aibă un copil. Deşi la început apărea des în compania soţului său, apariţiile lui Ri Sol-ju s-au rărit.

Prezenţa Primei Doamne alături de soţul ei ar putea să nu fie întâmplătoare. Cu câteva zile în urmă, s-a aflat că liderul vrea să recruteze mai multe femei care să îl distreze, potrivit tradiţiei din Coreea de Nord. Scopul acestor femei, alese dintre cele mai frumoase din ţară, va fi să îl distreze pe lider prin cântece şi dans. Şi, uneori, devenindu-i amante.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.