Topul People al celor mai frumoase femei din lume

Anul trecut, titlul de cea mai frumoasă femeie din lume a revenit cântăreţei Beyonce, dar anul acesta, editorii revistei People au acordat distincţia unei actriţe.

Actriţa americană Gwyneth Paltrow a fost desemnată cea mai frumoasă femeie din lume de editorii revistei People, informează contactmusic.com.

Printre celelalte pretendente la acest titlu, decernat anual de revista People, s-au aflat şi actriţele Halle Berry, Amanda Seyfried, Jennifer Lawrence şi cântăreaţa Pink.

În pofida victoriei sale, Gwyneth Patrow susţine că, dacă oamenii ar putea să o vadă atunci când se află acasă, purtând haine obişnuite, nu ar mai crede că este o femeie frumoasă.

„Când stau acasă, port jeanşi şi tricouri. Nici nu mă machiez”, a declarat actriţa americană într-un interviu publicat în cel mai recent număr al revistei People.

În acelaşi interviu, Gwyneth spune că, dacă ar purta în casă articole vestimentare elegante, soţul ei, Chris Martin, solistul trupei Coldplay, ar râde de ea.

Actriţa în vârstă de 40 de ani a dezvăluit totodată faptul că fiica ei, Apple, în vârstă de opt ani, este deja foarte interesată de modă şi că îi permite să poarte un machiaj discret în anumite ocazii speciale.

În septembrie 2012, Gwyneth Paltrow – care mai are un fiu, Moses, în vârstă de şapte ani – a fost desemnată tot de revista People drept „cea mai elegantă femeie din lume”.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.