Trei francezi au furat un copil pe stradă în Serbia. Au încercat şi în România

Trei francezi au furat un copil pe stradă în Serbia. Cei trei veneau din România şi aveau o maşină cu numere de înmatriculare din ţara noastră. Anchetatorii au stabilit că francezii au încercat şi în România să fure un copil, dar, pentru că nu au reuşit, au mers în Serbia.

Kristel Emelin Eje (în vârstă de 26 de ani), mama ei, Alexia Sandrin Goren Bransu (50 de ani) şi soţul acesteia Sebastian Bransu (46 de ani) au mers în Serbia pentru a răpi un copil care urma să fie predat unei reţele infracţionale.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei citate de Midi Libre, motivele răpirii sunt incredibile. Tânăra de 26 de ani are o fetiţă de doi în Franţa şi este în proces de separare cu prietenul ei. În încercarea de a le dovedi autorităţilor franceze printr-un test ADN că tatăl fetiţei sale nu este concubinul ei, femeia a vrut să găsească un copil care seamănă cu al ei şi să îi facă test de paternitate. În acest sens, femeia şi părinţii au mers în Serbia şi au observat în Belgrad o fetiţă care corespundea semnalmentelor, au luat-o cu forţa din braţele mamei şi au fugit cu o maşină înmatriculată în România.

Poliţia sârbă a demarat imediat căutările, reuşind în câteva ore să îi aresteze pe cei trei cetăţeni francezi pe autostradă, în apropierea frontierei dintre Serbia şi Croaţia.

Cei trei francezi au explicat că intenţionau să predea fetiţa familiei după efectuarea unui test de paternitate în Franţa.

Însă, potrivit anchetatorilor sârbi, copilul urma să fie predat unei grupări infracţionale din Franţa.

Potrivit unei surse din cadrul anchetei citată de site-ul InSerbia.info, cei trei francezi fuseseră anterior în România.

„În România, unde au fost înainte de a veni în Serbia, nu au putut să răpească pe nimeni pentru că nu au găsit niciun copil care să semene cu cel din paşaportul pe care îl aveau”, a declarat oficialul sârb citat. Ministrul sârb de Interne, Nebojsa Stefanovici, a confirmat că cei trei au legături cu o reţea de trafic de persoane.

Răpitorii riscă până la 15 ani de închisoare.

Sursa: Mediafax

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.