Trupa Korn, în august la arenele Romane

Trupa Korn va reveni în România pe 3 august şi va susţine un concert la Arenele Romane din Bucureşti. Concertul va include cele mai cunoscute melodii ale Korn, dar şi piese de pe primul album al trupei, cu ocazia celei de-a 20-a aniversări a formaţiei.

Korn va ajunge la Bucureşti în formula Jonathan Davis (voce, cimpoi), James ‘Munky’ Shaffer (chitară), Brian ‘Head’ Welch (chitară, backing vocal), Reginald ‘Fieldy’ Arvizu (bass) şi Ray Luzier (tobe, percuţie).

În deschiderea concertului, publicul va putea să-i vadă pe Point Blank din Macedonia, dar şi pe cei de la Coma, Implant Pentru Refuz şi DJ Hefe din România.

Korn este una dintre cele mai cunoscute trupe din lume ale curentului nu metal, având peste 20 de ani de cariera de-a lungul căreia au reuşit să-şi păstreze un loc fruntaş în lista preferinţelor iubitorilor acestui gen. Lansată în 1993 cu albumul demo „Neidermayer’s Mind”, Korn a cunoscut succesul internaţional odată cu cel de-al treilea album din carieră, „Follow the Leader” (1998), care a debutat direct pe primul loc în clasamentul Billboard 200, fiind răsplătit cu cinci discuri de platină pentru vânzări de peste 10 milioane de copii în întreaga lume.

Muzica trupei a surprins încă de la început, fiind greu de încadrat în perimetrul unui singur gen. Deşi în stilul lor se regăsesc numeroase influenţe de la Metallica, Nirvana, Led Zeppelin, Alice in Chains, Sepultura, Faith No More, Red Hot Chili Peppers, Duran Duran, Rage Against the Machine, Slayer, Pink Floyd, Biohazard, Nine Inch Nails, Beastie Boys, Black Sabbath şi Anthrax, mare parte din muzica lor a fost inspirată şi din cultura hip
hop. Alternative metal, alternative rock, grunge metal, post-grunge, hard rock, rap metal, funk metal, groove metal sau industrial metal sunt doar câteva dintre etichetele muzicale aplicate stilului Korn, aceasta fiind de altfel prima trupă asociată curentului nu metal.

În cartea „Nu-metal: The Next Generation of Rock & Punk”, Korn s-a situat pe poziţia a treia în clasamentul celor mai bune trupe de nu metal din lume.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti au fost puse în vânzare pe www.myticket.ro, la preţul de 140 de lei (preţ valabil doar in „pre sale”, pentru un număr limitat de bilete). Ulterior, acestea vor putea fi achiziţionate la preţul de 160 de lei.

Pentru cei mai înfocaţi fani, există şi o categorie specială de bilete „early entry”, în număr limitat, care le va asigura accesul mai devreme în spaţiul de eveniment. Acestea costă 200 de lei.

În ziua evenimentului, la intrare, biletele rămase disponibile vor putea fi achiziţionate la preţul de 180 de lei.

În perioada următoare, biletele se vor găsi şi în reţeaua magazinelor Diverta.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *