Zexe, restaurantul anului 2014 în Bucureşti

Zexe, restaurantul anului 2014 în Bucureşti, potrivit Restograf. Premiul a fost acordat pentru că restaurantul s-a evidenţai cu cea mai bună mâncare din bucătăria sa.

Singurul criteriu care a fost luat în calcul în realizarea topului a fost calitatea produselor pregătite, de aceea pe plachetele acordate scria, de exemplu, „Cea mai bună bucătărie turcească din Bucureşti în 2014”, şi nu „Cel mai bun restaurant turcesc din Bucureşti în 2014”. Premiile pentru fiecare specific au fost acordate doar acolo unde există cel puţin zece restaurante cu tipul respectiv de bucătărie înregistrate pe Restograf.

Premiul pentru „Cea mai buna bucătărie americană”, în Bucureşti în 2014 a fost luat de Red Angus Steakhouse, „Cea mai bună bucătărie franţuzească” – Le Fin Palais Royal, „Cea mai bună bucătărie italiană” – Osteria Gioia, „Cea mai bună bucătărie germană” – Die Deutsche Kneipe, iar „Cea mai bună bucătărie internaţională” – Joseph by Joseph Hadad.

Amvrosia a primit premiul „Cea mai bună bucătărie grecească”, Harem – „Cea mai buna bucătărie turcească”, El Puerto Ibericov – „Cea mai bună bucătărie spaniolă”, iar Cherhanaua Ancora – „Cel mai bun restaurant pescaresc”.

„Cea mai bună bucătărie arăbească” este la Damascus Palace, „Cea mai bună bucătărie chinezească” – 5 Elemente, „Cea mai bună bucătărie japoneză” – Yoshi, iar Four Seasons (din Calea Dorobanţilor) are „Cea mai buna bucătărie libaneză”, potrivit Restograf.

Premiul pentru „Cea mai bună bucătărie românească” a revenit restaurantului Vatra Neamului, pentru „Cea mai bună bucătărie nespecifică” – The Artist, iar pentru „Cea mai bună bucătărie urbană” – Alt Shift.

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.